Annapannapuff

Årets första julklapp!
...kom med posten igår och gjorde mig så varm om hjärtat❤️: 
(null)

Fantastiskt fina och kloka Lene har inte bara tagit sig tid och skickat ett hemmagjort julkort, något som jag älskar, utan dessutom skickat med en liten julklapp. Julklappen stod det definitivt mitt namn på:), en flamingo-nyckelring!!
(null)
Den har dessutom både inbyggt ljud och ljus:)! 

Visst är det underbart med vänner? Lene och jag har aldrig träffats IRL, vi hittade varandra när vi både var med i en fotoutmaning för några år sedan (Fröken Foto’s?). Fast vi inte träffats har jag en klar bild av en pigg, klok, optimistisk, stark och omtänksam tjej, som tyvärr hindras från allt hon vill pga fibromyalgi och smärtan den för med sig. 

Just nu har jag faktiskt mindre ont i ryggen (!), men mentalt är det jobbigt. Att då få en oväntad gåva... Ja, ni fattar. Jag är rörd och tacksam, den kom så otroligt rätt i tid! 
#1 - Lene

Du är väl för gullig. Tack själv, för att du är min vän. Även om vi inte träffats IRL, så känner jag att vi är goda vänner ändå. Så lika på många sätt. Och vi kommer att träffas IRL, det är jag helt övertygad om. Fina du. Så kul att jag kunde glädja dig när du som mest behövde det. Det kände jag på mig.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: ❤️❤️❤️
Annapannapuff