Annapannapuff

Black or green friday?
I morse var min inbox full av Black Fridag-erbjudanden. Jag surfade runt, lade saker jag egentligen inte behöver i varukorgar och det hade blivit dyrt om jag inte tagit mitt förnuft till fånga och lagt ner alltihop. Sen hittade jag den här i mitt Facebookflöde: 
(null)
Herregud & Co nails it again! 

Och det rådet tog jag! Enda inköpet idag blev en tomtelatte till mig och en till maken, till fullt pris och värda varenda krona:). Så vill jag att mina inköp ska vara, jag vill köpa saker när jag behöver dem/vill ha dem, inte när affärer vill bli av med dem och rear ut dem. Jag är inget fan av reor och utförsäljningar och hatar rent av outlets. Sanningen är att jag hellre köper saker jag verkligen vill ha, till fullt pris, i lugn miljö än på stökiga reor. 


#1 - Lene

Jag håller lite med dig där. Jag är inte heller någon fan av stökiga reor där folk river och sliter i saker bara för att det är billigt (när det vissa gånger inte ens är billigare). De är rätt så duktiga på att luras känner jag ibland. Jag måste säga att jag många gånger tycker det är skönare att klicka hem saker och ting än att trängas i affärerna. Allra helst sedan jag blev sjuk. Ibland är det dock mysigt att gå i affärer, men inte på reor.
Ha en härlig lördag min vän

Kramar
Lene

Svar: Hoppas din lördag blev fin!
Kram
Annapannapuff