Annapannapuff

Julkortsfotografering
I lördags vaknade vi till strålande sol och lite vitt på mark och grenar här i Stockholm. Jag skyndade mig ut med kameran för att försöka ta foton med julkänsla, kanske kunde någon bild bli årets julkort? Sedan helgen har jag dock tappat geisten, så julkort blir det nog inga alls i år. Men, några fina bilder blev det i alla fall, mer eller mindre stämningsfulla: 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Rekvistan var alltså två mini-julkulor och här ovan är de 12 bilder jag gillar mest av de över 70 bilderna jag tog. 

Det blev en kall fotosession, men med bra fokus! Det är verkligen så mycket roligare att fotografera när jag har ett må! Det är först då jag vågar testa nytt och utmana mig själv. Planen var ju att jag skulle gått en fortsättningskurs i fotografering nu i november, men eftersom att gå inte är min starka sida för tillfället så har jag fått skjuta upp den till i maj istället. Trist på ett sätt, men jag tänker att utomhusfotografering i maj har många fördelar, som mer ljus och fler färger:).
#1 - Anonym

Vilka underbara bilder!
PS. Åhh har du skickat en present till mig? Fina underbara du. Vad jag längtar
Ha en fin kväll

Kramar
Lene

Svar: :)
Annapannapuff

#2 - Min Lilla Kokvrå

Så fina bilder :) Ska jag välja ut de två som tilltalar mig mest så är det första och nr 5. Fina kompositioner och skärpa.
Igår hade det varit en perfekt dag för julkortsfotografering. Istället satt jag inne i en konferenslokal hela dagen på Villa Fridhem och bara längtade ut till den vackert krispiga slottsträdgården med perfekt rimfrost på träd och buskar :(
Man får hoppas att det blir några fina vinterdagar när man hinner med att fota under dagtid.
Annars får man helt enkelt bärga sig till våren när ljuset kommer åter. Fotokurs i vår tror jag blir super :)

Svar: Tack! Ja, vi får verkligen hoppas på fler tillfällen med snö och ljus/sol!
Annapannapuff