Annapannapuff

Veckan som gått, v 47 2018
☀️ Deltidssjukskrivningen har fungerat bra, kortare dagar är väldigt skönt. Samtidigt sover jag sämre för tillfället, så särskilt pigg är jag dessvärre inte:(. 
☀️ Den 19/11 har Elisabet namnsdag och eftersom jag, mamma och min dotter delar det namnet så firar vi varandra med små presenter. När jag var liten firade alltid jag, mamma och min mormor tillsammans. Några år hävdade min lillebror att han också hette Elisabet, för att få vara med i gemenskapen:). 
☀️ Jag och skolläkaren har hållt föreläsningar om ångest/oro för våra elever som går första året på gymnasiet. Vi pratar mycket om inre och yttre stress och hur man kan påverka sin egen ångeströskel genom att tänka på vad man äter, hur man sover, och vad man har för motionsvanor. Det är verkligen roligt att föreläsa och att få möta de olika klasserna. 
☀️ I lördags åt jag en sen lunch med Lisa, på Gretas på Haymarket by Scandic vid Hötorget. God mat i lyxig miljö och fantastiskt sällskap! 
(null)

☀️ Julklappsplaneringen börjar falla på plats. Det har gått trögt i år eftersom jag är så mycket mindre mobil, men med hjälp av lite god vilja och internet är det mesta klart nu. 
☀️ Fy, vad kallt det är ute! Minusgrader varje dag:(. 
☀️ I lördags sken solen (tjoho) och lite snö hade kommit under natten. Då passade jag på att fotografera årets julkort. Vilket det blir har jag ännu inte bestämt, jag återkommer! Det blev i alla fall ett stilleben, varken barnen eller katterna var sugna på att ställa upp som modeller:). 
☀️ Dags att börja förbereda inför första advent. Jag inventerar för fullt bland adventsstjärnor och adventsljusstakar! Men tjuvstarta? Aldrig:), nu får allt ligga kvar i kartonger till tidigast lördag kväll. 
#1 - Lene

Det låter som du har haft en härlig vecka.
Julklappsinköpen är snart klara för min del. Jag har bara några få kvar och de fixar jag på mammas och min julklappshandlardag den 7/12.
Grattis till er alla tre (eller fyra?!) i efterskott.
Jag hoppas du får sova lite bättre inom snarast. Det är riktigt skit att inte få sova ordentligt. Jag vet vad jag talar om. Även om man (tyvärr) vänjer sig, så är det ändå skit i det långa loppet. Hoppas det ordnar till sig.
Förresten, nu har jag smakat årets glögg. Den var riktigt smarrig. Vi blev bjudna på den i lördags men inte varm, utan kall och en isbit i. Ovanligt men supergott!
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Jag tycker verkligen årets Blossa, men föredrar den varm.
Kram
Annapannapuff