Annapannapuff

Veckan som gått, v 48 2018
⭐️ Första delen av veckan var mer eller mindre en transportsträcka, fram till återbesöket på Stockholm Spine Center. Det var först efter besöket där som jag kunde fokusera på något annat och dessutom sova gott för första gången på läääänge. 
⭐️ Under fredagen och lördagen inventerade vi bland våra adventssaker och förberedde oss och hemmet inför första advent. Maken städade, vi satte upp julstjärnor, förberedde adventsljusstakar och jag bakade pepparkakor
⭐️ I fredags var det äntligen dags för oss att se och uppleva dansikalen Dansa samba med mig. En härlig föreställning, som trots en något tunn story tig oss i publiken med storm. 
⭐️ Första advent firade vi med glögg och nybakade pepparkakor. Det bleb också premiär,  säsongens första pysselstund vid köksbordet - lovely! 
⭐️ Idag, söndag, har vi varit på adventskonsert i vår närmaste kyrka. Det var fullt med folk och jag fick sjunga med i flera välkända psalmer, precis som det ska vara!  
⭐️ Nu ska jag sova och försöka skrapa ihop energi till veckan som kommer, det kommer behövas! Jag ska börja med hälsosamtalen, de individuella samtalen som alla gymnasieettorna erbjuds. Sonen har gospelkonsert, jag har sjukgymnastik inbokad och ska helst hinna träna på egen hand också. Jag vill hinna med mer julpyssel och göra julgodis i mängder och så ska jag hinna/orka fylla år också:)! 

#1 - Lene

Jag hoppas du får en härlig vecka med massor av spännande saker. Och att du fortsatt får sova bättre än du gjort innan.
Sv. Tusen tack för dina fina ord vännen
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: ❤️
Annapannapuff