Annapannapuff

Veckan som gått, vecka 45 2017
☀️ I måndags var det kör som vanligt, en av de sista repetitionerna, för nästa måndag är det dags för Happy Voices konsert med David Lindgren! Jag kunde tyvärr inte vara med hela repet, ryggen totalstrejkade och maken fick göra en akututryckning och hämta hem mig:(. Kommer jag fixa att vara med på konserten? Kommer jag orka stå upp? 
☀️ I tisdag var jag och nätverkade med andra skolsköterskor. En mycket matnyttig utbildningsdag, där en föreläsning av en jurist var bästa behållningen. 
☀️ Jag har försökt mig på att jobba fullt ut den här veckan. Tuffast är morgnarna, då är jag stel och långsam och eftermiddagarna, då jag blir trött och får mer ont. 
☀️ I torsdags var det genrep med Happy Voices och det gick över förväntan, både för kören och för mig:)! Jag höll ut hela övningen och hoppet återvände, det här kommer jag klara! 
☀️ I veckan var det dags för en ny magnetröntgen och nu är det är bara att vänta på resultatet av den. 
☀️ I fredags drack jag säsongens första tomtelatte på Espresso House, magiskt gott!  
☀️ Äntligen är jag fin i håret igen! Jag har dragit mig för att boka tid eftersom det innebär att jag måste sitta still länge. I fredags blev det dock av och det gick jättebra! Två timmars klipp och sling fungerade, med lite pauser, en och annan tablett och några värmekuddar. 
☀️ Vädret är just nu mest GRÅTT. Det hänger regn i luften mest hela tiden och är knappt dagsljus ens runt lunch! Ja, ja, det är i alla fall inte kallt. 
☀️ Förberedelserna är i full gång, nästa helg är det dags för danstävling igen!