Annapannapuff

Veckan som gått, vecka 46 2018
☀️ Veckan började med ett läkarbesök och jag är nu deltidssjukskriven. Jag jobbar alla dagar, men kortar av dem eftersom eftermiddagarna är så jobbiga. Jag gör ju saker efter jobbet ibland (framför allt den här veckan)!, men då åker jag alltid hem och vilar emellan, annars orkar jag inte. 
☀️ I måndags var det dags för konsert med Happy Voices och det var verkligen en mäktig upplevelse, så roligt! Jag själv var preppad till tårna med tabletter och varma kuddar och efteråt var jag som en trasa, men en väldigt lycklig trasa:). Det var länge sedan jag sjöng i kör och känslan av att sjunga inför publik, båda kända ansikten och okända, var fantastisk! Extra roligt var det att min man, min dotter, min islänning och bästa vännen J satt i publiken, jag fick faktiskt ögonkontakt med dem i havet av människor!  
(null)

☀️ Jag har varit tillbaka till min kära fysioterapeut och blivit peppad till en nystart när det gäller träning och rörelser, anpassade till smärtan. Hon är grym och nu ger jag järnet ett tag till:)! 
☀️ I onsdags var jag på en AW och träffade arbetskamrater från förr, närmare bestämt från 1997. Det var det året jag började på en dialysavdelning, som helt nyfärdig sjuksköterska. Vi hade så roligt ihop på den tiden och det är precis samma känsla när vi ses idag! Åren har gått, men jargongen, skratten och minnena består. En underbart rolig kväll! 
☀️ I torsdags var vi och såg Fantastiska vidunder 2, Grindewalds brott. En underbar film, om man som jag älskar fantasy i Harry Potter-anda! Jude Law som den unge Dumbledore och Johnny Depp som Grindewald, helt otroliga skådespelarinsatser! Jag fick rätt ont i ryggen mot slutet av filmen, men det var den helt klart värd! 
☀️ Fredag fick bli en total vilodag, att jobba OCH ha konsert, gå på AW och gå bio med diskbråck är lite mycket... Fram på eftermiddagen kom mina föräldrar på besök! 
☀️ Lördag = danstävling. Det blev en stressig förmiddag och sedan en heldag i tävlingslokalen, sådant tar på krafterna. Efter en gemensam middag på kvällen bröt vi upp tidigt och jag låg i sängen strax efter 22.00! 
(null)

☀️ I går tog jag med mor och far på en liten tur till Mall of Scandinavia. Vi shoppade lite och fikade desto mer, jag ville mest visa dem hur Stockholms största (?) shoppingcenter ser ut. 
☀️ Veckan avslutades med restaurangbesök, vi tog med oss mamma och pappa, barnen, islänningen samt dagens födelsedagsbarn, J, på Texas Longhorn  Jättegott och trevligt och så slapp vi laga mat, SÅ skönt!