Annapannapuff

Annapannapuff.se fyller 6 år!
Det är en otroligt häftig känsla att kunna se tillbaka på och bläddra bland 6 års inlägg! I och med det här inlägget är jag nu uppe i 2195 stycken, vilket ger ganska exakt ett om dagen. Åren innehåller så mycket, fina minnen och jobbiga  upplevelser och jag känner verkligen att jag både jag och bloggen har förändrats och utvecklats. När bloggen startade innehöll den nästan bara text och endast några få mobilbilder. Idag är det mest bilderna som talar...

Jag skapade bloggen torsdagen den 27 september 2012 och det allra första inlägget heter Varför blogga? Första bilden kommer i tredje inlägget I braskaminens sken
(null)
#1 - Bland Kastruller och vinglas

Grattis till dina härliga 6 år. Att blogga är roligt och jag själv är inne på min tredje blogg...första var för dyr så jag fick byta bloggportal till en gratis och namn, men innehållet var det samma. För ett år sedan började jag och en tjejkompis blogga om mat, dryck och resor och den gamla bloggen har hamnat i skuggläge.
Oavsett så ger en blogg så mycket - minnen, vänner och massa av tips och idéer.

Keep going
Kram kajsa

Svar: Tredje bloggen, respekt:)! Ja, kul är det - annars hade jag tröttnat för länge sedan!
Tack och kram
Annapannapuff

#2 - Min Lilla Kokvrå

Hipp Hurra! Och grattis!

Som ung försökte jag flera gånger att börja skriva dagbok men det tog alldeles för lång tid att skriva för hand och det blev fel och kluddrigt i böckerna. Men så utvecklades tekniken...
och det blev så mycket lättare och roligare att skriva och redigera i en blogg :)
Att det blev just matblogg för min del berodde på att när jag började blogga insåg jag att det var mest mat och vardag som jag skrev om. Blir lättare att hålla bloggen levande om man har något att skriva om :)
Jag började också blogga i oktober 2012 och visst har bloggen förändrats och utvecklats under åren, och på köpet mina matlagningskunskaper :)

Vi kör väl på ett år till, va?

Svar: Tack, tack! Då firar du ju 6 år nu också! Grattis!! Klart vi fortsätter:)!
Annapannapuff

#3 - Lene

Åhh vad roligt att kunna fira bloggen! GRATTIS till dig och din fina blogg. Jag älskar att läsa den och kolla dina bilder.
Jag tycker definitivt att en blogg ska innehålla bilder. Bara text kan bli jobbigt (tycker jag personligen då alltså) så jag är väldigt glad att du implementerat bilder i din blogg. Och jag hoppas du kommer ha den kvar många år till. Grattis än en gång.
Ha en fin dag och ät lite tårta för att fira.

Kramar
Lene

Svar: Tack❤️! Jag håller med dig om att bilder, i kombination med text är trevligast att läsa, tur att jag kom på det:)!
Kram Anna
Annapannapuff