Annapannapuff

Glossybox oktober 2018
Flawless Fall
"Starta hösten med rosiga kinder och perfekt primer för en flawless look! Vi hör allt för att förbereda dig inför den kommande skönhetssäsongen med kyligare väder. Med månadens Glossybox är du kittad och klar med både hudvård och makeup. Dessa innovativa produkter får dig att se smashing ut på nolltid."
(null)

Min box innehöll: 
❤️ The POREfessional face primer från Benefit Cosmetics. Oljefri primer som ska minska porer och fina linjer. Kan användas under makeup för att fixera eller ovanpå för att matta glansiga partier under dagen. Jag har testat den tidigare (genom Glossybox) och gillade den, men har inte köpt den sedan dess. Antagligen var den ok, men inte mer än så, tänker jag. Min nuvarande primer är från Bare Minerals.
❤️ Blush från Niko Pro. Åh, jag hatar verkligen rouge som inte är i puderform! Ok, den här är inte en krämform utan i gelform, men nej från mig. 
❤️ Ögonskugga i pennformat från Meech n Mia. Pennan är riktigt snygg, guldig i färgen. Den är däremot rätt svår att måla med, lite oljig i konsistensen och inte alls så lätt att få mycket av eller att blanda med pudriga ögonskuggor. Ja, ja, nu har jag provat den och är ovanligt välsminkad på jobbet en vanlig torsdag:). 
(null)

❤️ Moisturizing cream från Cetaphil. Intensivt återfuktande och vårdande hudkräm, som går lätt in i huden utan att kladda? Japp, den beskrivningen håller! Krämen är nog perfekt för lite mer känslig och torr hud nu när det börjar bli kallare. Den är väldigt fast i konsistensen, men lätt att stryka ut. Enda minuset är att jag inte gillar parfymfria produkter, det luktar lätt lite unket. 
❤️ Nattkräm från Vichy. Idéalia skin sleep förstärker hudens återhämtning under natten, även vid bristfällig eller dålig sömn. Den är speciellt utvecklad för trött hud med lite lyster, synliga porer och fina linjer. Krämen återfuktar bra, huden känns mjuk och len efteråt och doften är väldigt diskret, precis lagom. Jag sover dåligt i perioder och hade önskat att jag trodde att en kräm kan göra underverk åt trötthetstecken i huden, men där tror jag att mer sömn är det enda rätta :). Jag fick en dagkräm från Vichy i förra månadens box, så nu är det Vicky dygnet runt ett tag!
(null)

På pappret en rolig box, två nya sminkmärken att prova, men i verkligeheten en rätt trist upplevelse. 

#1 - Lene

Vilken underbar lyx
Ha en fin kväll och helg

Kramar
Lene

Svar: En extra julklapp, varje månad:)!
Annapannapuff