Annapannapuff

Veckan som gått, vecka 40 2018
☀️ Måndag = Happy Voices. Vet du varför jag valde att börja sjunga i just den kören? I våras stötte jag på deras tolkning av Aviciis Wake me up och tyckte det lät magiskt!
☀️ Nu är det höst på riktigt! 
(null)

☀️ Början av veckan var tuff start, med trötthet och ryggvärk, men det rättade till sig efter hand. I fredags var jag på salong Moment och fick massage, SÅ skönt! (Att mina sätesmuskelr efteråt inte ville sluta krampa var riktigt jobbigt, men det är glömt nu).
☀️ Dottern, som nu fyller 18 år om mindre än 100 dagar, blev ännu mer självständig i veckan då hennes danspartner tog körkort! De är nu mer mobila och mindre beroende av skjutsande föräldrar - ett stort steg! 
☀️ Vi hyrde film i veckan, Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap. En jättefin film, baserad på en bok av Mary Ann Shaffer, från 2008. Jag älskar verkligen boken och rekommenderar den å det varmaste. Handlingen utspelar sig på kanalön Guernsey och i London, under och efter andra världskriget. Boken blev Mary Ann Shaffers enda verk och hon hann inte ens slutföra den innan hon dog i cancer. Som medförfattare står hennes brorsdotter Annie Barrows, som fick avsluta boken. 3 skådespelare i filmen ses även i Downton Abbey, en av mina favoritserier.
☀️ I fredags åkte vi tillbaka till Småland igen, dags att ta upp båten. Säsongen är officiellt avslutad, båten är nu tömd, avmastad och blir upplyft ur vattnet under nästa vecka. Lite vemodigt, men det är ju snart vår igen! 
☀️ Idag, söndag, har vi varit på en spansk tapasbarCaliente. Jag åt vitlöksfrästa räkor, friterad getost och lammracks = en riktigt härlig söndagsmiddag. 
#1 - Lene

Åhh Downtown Abbey, jag älskar verkligen också den serien. Det är en stor sorg att det inte kommer fler avsnitt på den.
Jag håller verkligen med dig. Hösten är här på riktigt nu. Och det har varit helt underbart höstväder hela helgen.
Nu stundar en ny, orörd vecka, så nu kör vi!
Ha en fin dag.

Kramar
Lene

Svar: Än så länge har hösten varit härlig, det är när kylan och regnet är mer konstant jag vill gå i ide...
Kram
Annapannapuff