Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 41, 2018)
☀️ VECKANS BÄSTA: Pumpkin latte på Espresso House. Den är verkligen jättegod och jag kommer nu överleva fram till dess att de börjar servera tomtelatte igen:).
☀️ VECKANS SÄMSTA: Ryggen. Just nu i dagarna är det exakt ett år sedan jag fick de första känningarna i ryggen och jag är jävlgt trött på att ha ont, att behöva anpassa mig och att inte orka allt jag vill. Försvinn! Nu! Jag vill inte ha diskbråck! Jag vill inte opereras! Och jag vill absolut inte ha det som jag har det! 70-80 % av alla diskbråck läker ut spontant, så kom igen och läk! Nu!  
☀️ Hastigt och lustigt fick vi biljetter till musikalen Såsom i himmelenOscarsteatern! Det blev en fantastisk kväll, ensemblen och scenografin imponerade stort. Bäst var Malena Ernman, hennes Gabriellas sång gav mig gåshud!
☀️ Jag var tillbaka hos sjukgymnasten och fick precis det jag behövde, pepp och en klapp på axeln. Nu orkar jag ett tag till❤️. 
☀️ I fredags mötte jag upp min fd kollega Lisa för en lunch på Haymarket, detta härliga ställe i PUB-huset, vid Hötorget. Vi lunchade, babblade och planerade vidare på vårt hemliga projekt. En härlig start på helgen!
☀️ Fredagsmiddagen blev en glad tillställning med några grannar här på en halvspontan middag. Kvällens bästa var drinken Happy Friday, glöggen Blossa 18 blandat med mousserande vin och garnerad med granatäppelkärnor. Liiite tidigt på säsongen, kan tyckas, men vi ville så gärna testa och den rekommenderas å det varmaste! Tyvärr hann jag inte ta någon bild, de försvann så fort:)! 
☀️ Lördagen bjöd på sommarväder här i Stockholm, 19 grader och sol! Vi promenerade längs med vattnet och njöt av att kunna gå ute i kortärmat. 
(null)

☀️ Vi firade också vår 7:e förlovningsdag, genom att besöka restaurang Grill. Fantastiskt god mat och en mysig kväll på stan på tu man hand. 
☀️ Söndagen var trist, jag försökte promenera lite även då, men redan efter några hundra meter strejkade ryggen. Det var bara att pallra sig hem och sura:(.


#1 - Lene

Det låter som du över lag haft en bra vecka. Kanske förutom ryggen då. Men allt kan inte vara perfekt. Tråkigt när man har ont bara, jag vet ju hur det känns. Jag håller tummen stenhårt för att det läker...nuuu.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Helt rätt analys, tufft men ändå bra! Och jag kommer igen! Snart...
Annapannapuff