Annapannapuff

Veckan som gått, vecka 43 2018
☀️ Jag har varit fortsatt sjukskriven pga ryggen, blä! Nog om det. 
☀️ I måndags tog jag mig till kören. Där sjunger vi just nu David Lindgren-låtar, han är ju gästartist på höstens konsert och bland annat sjöng vi Shout it out!
☀️ Årets glögg är satt! Nu puttrar den i köket och sprider en härlig arom.
☀️ En pumpa är inköpt och min halloween-ljusslinga hänger på sin vanliga plats i köket. 
(null)

☀️ Vilket väder vevkan har bjudit på! Ljumma höstvindar, strålande sol, vertikalt regn, hagel och snöbyar - ofta på en och samma dag! 
☀️ I lördags var vi på champagne-mässa på Spritmuseum, ute på Djurgården. Vi fick botanisera bland kända och mindre kända champagner och provsmaka.
(null)
Bollinger är min och James Bond favoritchampagne.

☀️ I lördags var vi bjudna hem till goda grannar. De bjöd på älggryta och päronpaj, båda går till mathistorien som gastronomiska fullträffar!
☀️ Nu är det höstlov, något som mina barn (och flera andra med dem!) verkligen längtat efter. Själv ska jag mest vara ledig, men också börja jobba lite försiktigt. 
☀️ Söndag = födelsedag! I dag fyller min man år och vi har firat hela dagen. Han fick traditionsenligt önska sig födelsedagsmiddag och valde lammfärsbiffar, rotfrukter i ugn och tsatsiki till. 
(null)

#1 - Lene

Grattis i efterskott till din man. Det lät riktigt gott det han önskade sig. Så har vi det också. Den som fyller år får önska middag den dagen. En bra tradition tycker jag. Det har vi alltid haft. Även när jag var liten och för min del blev det ALLTID mammas spagetti och köttfärssås.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Jag minns inte vad jag önskade mig som barn, men nu för tiden är det oftast skaldjur!
Annapannapuff