Annapannapuff

Veckan som gått, vecka 42 2018
☀️ Veckan har starkt påverkats av att jag haft mer ont i ryggen igen och varit sjukskriven:(. Remiss är skickad för att göra en ny magnetröntgen
☀️ Min rastlöshet har botats lite av små bilpromenader med maken på kvällarna, med rumpvärme på högsta effekt:). 
☀️ Jag har läst mycket, minst en bok om dagen och ibland mer. Just nu plöjer jag Jan Guillos De som dödar drömmar sover aldrig. Den är bra, han berättar bra, men den innehåller alldeles för mycket politik för min smak, så mycket att storyn och huvudkaraktärerna nästan drunknar. 
☀️ Jag har hittat en ny serie på NetflixLucifer! Den handlar om Djävulen, som tröttnat på Helvetet och pensionerar sig i Los Angeles. Där använder han sina förmågor genom att hjälpa polisen att lösa brott. Skruvat? Ja. Men den är ändå (än så länge) bra på något vis. 
☀️ Min underbara, lilla, familjära nagelsalong hade en liten ny-invigning av sin nyrenoverad salong i lördags. De har investerat i massagestolar, där du sitter under din pedikyr och de var helt makalösa!! Jag och dottern fick sätta oss och prova och blev alldeles stumma, det kändes verkligen som om någon stod bakom stolen och masserade mig! 
☀️ I fredags tog jag upp min egna tradition fredagsblommor och unnade mig tulpaner: 
(null) 

☀️ I fredags firade vi Global Champagne Day och skålade i och för denna underbara dryck! 
☀️ I går hade vi sedan länge planerat kokta blåmusslor till middag, en gemensam favorit. Under eftermiddagen ramlade det in lite gäster och till slut var vi 6 personer runt matbordet! Musslorna kokade jag i smör, lök, vitlök, persilja, grädde och vitt vin, mums! 
☀️ Veckan avslutades med en riktig brunch, här hemma. Vi åt amerikanska pannkakor, brie, salami, serranoskinka, fruktsallad, äppel- och kiwipaj och drack Mimosas till, vad gör väl lite ont i ryggen då:)?! 

#1 - Lene

Usch din stackare. Hoppas ryggen blir bättre snart.
Det är en bra tradition tycker jag. Allra helst med tulpaner. En av mina favvo blommor.
Ha en fin dag och var rädd om dig.

Kramar
Lene

Svar: Snittblommor är verkligen lyxigt och tulpaner för mig att drömma om våren:). Kram❤️
Annapannapuff