Annapannapuff

Veckan som gått, vecka 44 2018
☀️ Veckan har inneburit höstlov, dvs sovmorgnar och läxfrihet för de yngre i familjen och det har varit mycket uppskattat. 
☀️ Jag har jobbat lite i veckan, en dag på skolan och en utbildningsdag om droger i skolan.
☀️ Veckans boktips är Felsteg av Maria Adolfsson. Det är en riktigt bra deckare om en kvinnlig polis i Doggerland, ett imaginärt land mellan Storbritannien och Danmark (idag sandbanken Doggers bankar). Den är spännande och samtidigt mysig, jag gillar karaktärerna och miljön. De kärva invånarna på öarna påminner lite om dem i Ann Cleeves böcker om Shetlandöarna! ☀️ Vi har firat Halloween med att skära pumpa och ananas och lyssna på julmusik:). 
(null)

☀️ I fredags testade jag något helt nytt och annorlunda, jag fick healing av en vän. Ännu känner jag ingen effekt, men hoppet är det sista som överger människan:). Healing är normalt inget för mig, jag är en riktig naturvetare, men hon ville så gärna hjälpa till och jag vill desperat bli bättre i ryggen. 
☀️ Helgen tillbringade vi i Småland, NU är segelbåten redo för vintern! Vi hann också njuta av vädret och mammas goda mat:). 
☀️ På Alla Helgons Dag var vi på kyrkogården i byn jag är uppväxt i, riktigt stämningsfullt. 
(null)

☀️ Jag har lärt mig att även kortare promenader ger energi. Att få komma ut i naturen och byta miljö är jätteviktigt, även när det känns motigt.  
☀️ Nu börjar en ny, intensiv vecka och jag ska jobba som vanligt, vilket känns jätteskönt och samtidigt lite läskigt. 


#1 - Lene

Visst är det så att även kortare promenader ger energi och är bra för var och en. Ibland är kortare promenader allt man klarar av och då är det bättre än inget.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Och energi behövs!
Kram
Annapannapuff