Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, vecka 39 2018

Publicerad 2018-09-30 23:30:07 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Måndag = Happy Voices  detta lyckopiller även dåliga ryggdagar❤️. I veckan släpptes biljetterna till höstens konsert måndagen den 12/11, med David Lindgren som gästartist.
☀️ Jag har lärt mig, den hårda vägen, att skoskav inte är att leka med. I onsdags var det ett tag tveksamt om jag ens kunde ta mig till jobbet, vi hade inga skoskavsplåster hemma! 
☀️ Äntligen (?) riktigt höstväder. Det här är första veckan jag har haft en lite tjockare jacka varje dag, förra veckan var jag barbent en dag! Vevkan har innehållit mycket blåst och regn, men även lite sol. Här har sonen lyckats föreviga en regnbåge på vår gata: 
(null)

☀️ Jag ställde klockan, var supersnabb och fick tag på ett exemplar av Glossybox åtråvärda adventskalender! Dock ser jag fortfarande reklam för den, de verkar ha massor i lager jämfört med förra året då den sålde slut på 4 minuter. 
☀️ Blossa 18 har kommit, är provsmakad och gjorde succé
☀️ Helgen har vi tillbringat hos mor och far i Småland. Vi har gått på marknad, pysslat med båten, eldat i braskaminen, ätit gott, släppt in och ut katter och andats lantluft. 


Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela