Annapannapuff

74 dagar kvar
...till julafton 2018!
(null)

Än är det för tidigt att på riktigt ge sig hän. Men när är det ok, då? Jag, som är en riktig julnörd tycker att det är fritt fram efter höstlovet, dvs i början av november. Det är då som de flesta butiker brukar ta fram julsortimentet och börja julskylta. Under november börjar också julkonserter, julbord och julmarknader poppa upp. All in går jag efter att jag fyllt år, dvs efter den 9:e december. 
(null)

Själv letar jag julklappar året om och har alltid uppdaterade önskelistor för familjens medlemmar redo. Målet är, varje år, att (i princip) vara klar med julklapparna första advent, så att tiden fram till jul sedan kan innehålla så få stressmoment som möjligt och mer av pyssel och mys. 

Ellos har släppt sin julkollektion
(null)
(null)
(null)

Ur Åhléns julkollektion, godbitarna presenteras här i Elle Decoration: 
(null)
(null)
#1 - Lene

Jag är helt inne på din bana. Jag brukar också börja med julpyssel och handla julklappar i november. Handla julklappar händer oftast att jag faktiskt handlar tidigare än så, men då bara några stycken. Jag handlar när jag hittar något jag tycker passar någon av dem vi köper till. Jag försöker alltid vara klar med alla klappar i början på december så jag, precis som du, kan slappna av och njuta av allt resten av tiden fram tills jul. Det är det bästa av allt. Plus att då slipper jag stressa. Vilket inte passar så bra för mig nu för tiden. Så...du fyller år den 9 december?! Då fyller vi år nära varandra. Jag fyller år den 1 december. Och i år fyller jag 50. Gamla damen nu. Haha.
Ha en fin kväll

Kramar
Lene

Svar: Jag tycker alltid lite synd om decemberbarn, jag led som yngre! 50 är väl ingen ålder att tala om:), men kul att fylla jämt! Själv blir jag hela 45 år.
Annapannapuff