Annapannapuff

Årets glögg från Blossa

(null)BLOSSA 18 di Limone med  smak av Limoncello och medelhavskryddor.

"BLOSSA har sedan 2011 rest runt i världen för att hitta smaker till årgångsglöggen. 2018 har vi inspirerats av den italienska Amalfikusten. BLOSSA 18 di Limone har smak av Limoncello som ger en mild, närmast sötaktig syrlighet. Smaken gifter sig väl med BLOSSAs traditionella glöggkryddor och tonerna från rosmarin, timjan och basilika. BLOSSA 18 är en spännande kombination av soligt medelhav och klassisk svensk jul, säger Åsa Orsvärn, Chief Blender för BLOSSA."

(null)

Flaskans turkosa nyans för tankarna till det glittrande Medelhavet vid Amalfikusten. Årets design är inspirerad av klassiska italienska delikatessförpackningar och futurismens geometriska formspråk från början av 1900-talet. Den solgula korken är en hyllning till citronen och Limoncellon som inspirerat till smaken på BLOSSA 18 di Limone. (Källa:  Folkofolk.se/Blossa)

BLOSSA 18 di Limone finns i Systembolagets beställningssortiment från den 19 september. Den har en alkoholhalt på 15 procent och priset är 110 kronor för 750 ml. Artikelnumret är 84400. Jag är redo för provsmakning och tycker flaskan är supersnygg! 
#1 - Lene

Jag håller med dig om att flaskan är jättefin. Jag har aldrig köpt Blossa glögg sedan de började sälja varje år, olika smaker. Men jag har fått smaka någon gång. Då tyckte jag inte det var något speciellt, men en gång är ju ingen gång.
Ha en fin kväll

Kramar
Lene

Svar: Jag tycker mest det är en kul grej att samla på, den godaste glöggen är ju den jag gör själv😊
Annapannapuff