Annapannapuff

Glossybox september 2018 Beauty Circus
 
Månadens Glossybox är riktigt snygg, både utvändigt och utvändigt. Den presenteras med texten:
"Välkommen till Glossybox skönhetscirkus. Tag plats på scen! Ta ut svängarna, förnya och förstärk din egen stil. Var klassisk, lekfull eller utmanande. Med månadens box gör vi allt för att du ska bli stjärnan i din egen föreställning. I vår cirkus får alla möjligheten att leva ut sin beautydrömmar. Så vem du än är eller vill vara - scenen är din."
(null)
(null)
 
Min box innehöll: 
❤️ Praline Palette från Trifle Cosmetics. En ögonskuggspalett med sex nyanser. Fin, men lik mänga jag har så den får göra någon annan glad. Alla nyanserna har lyster i sig, enligt mig så har en ultimat palett även matta färger. Dessutom saknar jag en riktigt ljus färg. 
❤️ Lipgloss från Steve Laurant i färgen "Red Dress". Färgen beskrivs som hallonröd och det signalerar fel färg, någon blå underton finns inte. Glosset luktar gudomligt (!), men är aningen oljigt i konsistensen och därmed svårt att få jämnt. Jag tror det passar bättre som röd, glossig finish på ett läppstift. 
(null)
 
❤️ Svart maskara från Doucce. Jag har inte testat den än men är tveksam till borsten, den är lika stor som hela hylsan! 
❤️ Flytande, vattenfast ögonskugga från 3ina. Den här kornblå nyansen, nummer 703, doftar 1980-tal:). Som ögonskugga är den ingenting för mig, men kanske kan den fungera som eyeliner? Den här produkten passar verkligen in i månadens box och dess cirkustema, tråkigt bara att den cirkulerat i olika Glossyboxat i flera månader nu:(. 
❤️ Ansiktskräm från Vichy. Liftactive collagen expert är en målinriktad ansiktskräm som bekämpar ålderstecken med en effektiv formula innehållandes peptider och vitamin Cg. Anti-rynkkräm, är inte det lite passé? Skit i att bekämpa ålderstecken, satsa på produkter som passar din hudtyp istället. Lite konstigt också att Glossybox har så många av denna sortens krämer, många av prenumeranterna är ju unga?! 
(null)
 
En vacker box med ok innehåll och för en gång skull tycker jag att innehållet stämmer väl överens med boxens tema!