Annapannapuff

Godisprovning
Min man älskar Cloetta Plopp mest av allt godis. När han äter just Plopp är faktiskt enda gången han blir mänsklig, för han glömmer helt bort att bjuda:). Själv älskar jag saltlakrits och Malacos Djungelvrål hamnar högt upp på min godistopplista. Jag tar ju till och med mig Djungelvrål till Spanien om somrarna:). Nu har just de två blandats, vad är oddsen:)?! Får jag presentera, Plopp med Djungelvrål: 
(null)
Ploppälskaren blev nog mest besviken, det finns inget ploppigt med den här produkten. Inget krämigt innehåll alltså, utan bara choklad med bitar av saltlakrits. Ok, men inget jag kommer köpa igen. 

(null)
För skojs skull köpte jag också Plopp med Gott & Blandat. Inte heller här fanns något krämigt innehåll, men det smakade verkligen Gott & Blandat i choklad! Så, är ljus choklad och Gott & Blandat dina favoriter, tveka inte att testa! 

#1 - Lene

Jag älskar plopp och jag älskar kletigheten i plopp men tyvärr kan jag inte äta det mer. Då jag numera är laktosintolerant så går inte det. Att jag inte kan äta choklad (läs Marabou choklad mm) är min stora sorg idag. Likaså att jag inte kan äta mjukglass. De två är laster jag hade tidigare, men idag kan jag inte äta något av det pga det inte laktosfritt. Men man vänjer sig. Det finns andra choklad jag kan äta.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Synd, även om det naturligtvis finns värre öden här i världen:). Funkar det inte med tabletter, typ Lactrase? Jag har laktosintoleranta vänner som ”fuskar” då och då med hjälp av såna, tydligen kan man både ta dem innan maten och även strö direkt på glass och mjölk för att göra dem mer lättsmälta.
Annapannapuff