Annapannapuff

Happy voices
I kväll sjöng jag i kör, för första gången på mååånga år. Jag har ett rätt långt förflutet som körsångare, jag började när jag var 7 år och slutade när barnen kom. Sedan kom livet emellan och jag har heller inte hittat rätt kör, en kör som med glädje sjunger sådan musik som jag gillar. 

Kören Happy Voices finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och leds av Gabriel Forss. Kören är öppen för alla som vill och sjunger gospel, pop, visa, schlager & soul.  I slutet av varje termin hålls en konsert med gästartist, just nu i höst är det David Lindgren. 

"Vårt mål är att Happy Voices ska vara en öppen, varm, välkomnande, personlig kör där glädje, energi, uppmärksamhet och omsorg står i centrum."

(null)

Och det stämde! Vilken känsla! Vilken stämning! Vilken energi! Och vilken härlig musik! Jag älskade det! Gabriel Forss är ett riktigt proffs, med en genuin kärlek för sång och musik.
(null)
Vi sjöng bland annat Climb every mountain ur "Sound of Music", förstår ni att jag är helsåld❤️!? Och jag längtar redan till nästa måndag. 
#1 - Lene

Jag har också hört att han ska vara något utöver det normala.
Vet du...jag kan faktiskt se dig stå där och sjunga för allt vad du är värd. Fina du
Ha en härlig dag

Kramar
Lene

Svar: Underbar känsla:)!!
Annapannapuff

#2 - Min Lilla Kokvrå

Åh, vad kul :)
Har aldrig sjungit i kör men hade en fantastisk mellanstadielärare, som inte hette Forss, utan Fall :) som lät oss sjunga en hel del visor och pop på ett så inspirerande sätt så det sådde ett frö till en önskan om att få sjunga i kör. Men det har aldrig blivit av... :(

Men nu har ju du en fantastisk rolig höst att se fram emot. Du lät lite nere för några veckor sedan för att du inte hade något direkt att se fram emot, om jag minns rätt.
Själv har jag nu bokat biljetter till Ghost på China i november för att se och lyssna på "vår" sångfågel Peter Johansson från Sankt Anna skärgård. Musik gör en verkligen glad. Särskilt när den förmedlas av genuint glada och musikaliska proffs :)

Svar: Det behövs lite roligheter att se fram mot i mörkret:)!
Annapannapuff