Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 36, 2018)
☀️ Vi måste prata om vädret, är det sommar eller är det höst? Jag plockade faktiskt undan sommarkläderna förra helgen och stod sedan i veckan och plockade tillbaka upp plagg efter plagg ur kartongerna:). 
☀️ Äntligen har jag tagit mig själv i kragen och är på G med träning igen. Jag är SÅ trött på kvällarna just nu och har i princip konstant träningsvärk, tjoho! Min fantastiske make masserar min rygg varannan dag, det är verkligen guld värt❤️! 
☀️ Jag har varit och nätverkat på en skolskötersketräff, det är alltid lika roligt att träffa kollegor! 
☀️ Lördagen bjöd på en härlig promenad och en lika härlig middag efteråt, pizza! Kvällens bubbel var en favorit i repris, cavan Marqués de Monistrol: 
(null)

☀️ I dag, söndag, är det valdag. För mig är det självklart att rösta, det är ju så vi medborgare kan påverka. Jag tog med mig islänningen och maken till vår vallokal, en närliggande högstadieskolan. 
(null)

Jag har hört om faniljer som firar på valdagen. De firar demokratin och rösträtten och att en ny era börjar, visst låter det härligt?! Det tänker jag satsa på om 4 år, då får ju dessutom båda mina barn rösta - bara det är ju värt att fira! 

#1 - Lene

Härligt att du kommit igång med din träning igen.
Tack snälla du för dina fina ord.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Då kämpar vi på lite till, då:)!
Annapannapuff

#2 - Floweroffame

Visst har det varit sommar länge. Jag njuter så länge det bara går. Ja rösta tycker jag också man ska göra. Våra barn röstade för första gången. Känns bra. Ha en fin kväll Kram Pernilla

Svar: Ja, jag känner mig allt lite duktig när jag går till vallokalen:)!
Annapannapuff