Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 37, 2018)
☀️ Veckan började med en otrolig energiboost, första repetitionen med Happy Voices och Gabriel Forss! Tänk att jag nu ska få sjunga gospel, pop och schlager varje måndag, vilken perfekt start på veckan!  
☀️ Jag har varit på bio och sett The Incredibles 2 och blev inte besviken. Tänk att det gått 14 år sedan den första filmen kom! 
(null)

☀️ Lite svalare luft, men särskilt höstligt är det inte ute än. Det såg egentligen mer höstigt ut i somras när allt var gult. 
(null)

☀️ I torsdag gjorde jag något riktigt puckat. Jag hade lite bråttom på morgonen och bestämde mig för att tvätta håret böjd över badkaret. Först kändes det ingenting i ryggen, jag var bara stel när jag sträckte på mig efteråt. Sen promenerade jag till tunnelbanan, i hopp om att bli mindre stel, men i stället började det göra ont. Det blev värre och det tog dubbelt så långt tid för mig att ta mig till jobbet. Smärtan satt kvar hela dagen, trots tabletter och värmekuddar. En sämre torsdag får man leta efter och dessutom var det självförvållat, usch! 
☀️ Katterna har fått sina årliga vaccinationer och blev i samband med det vägda. Jag har 17 kilo katt! Wow! De två damerna väger lagom mycket, Chili däremot kunde gott väga ett halv kilo mindre - han väger nu nästan 7 kg! Min egen, inte alls så lilla tiger❤️
☀️Avslutade veckan med en mysig helg. Vila behövdes och vila blev det, varvat med promenader, träning och god mat.