Annapannapuff

Veckan som gått, vecka 38 2018
☀️ I måndags var det dags för mitt andra körrep med Happy Voices och det var återigen magiskt. Vi sjöng två nya låtar, Ted Gärdestads Låt kärleken slå rot och Ed Sheerans Perfect.
☀️ Veckan har annars till stor del bestått i att klara av arbetsdagarna och sedan ha ont i ryggen hela kvällarna:(. Men, när det såg som mörkast ut vände det och jag är faktiskt bättre nu igen! 
☀️ Dottern tog sina första lektioner på bilskola i veckan, ett steg närmare körkort! Vi har kört mycket sedan hon fyllde 16 år, nu lägger vi in en högre växel:) eftersom hon fyller 18 om mindre än 4 månader. Hon fick med beröm godkänt av bilskolläraren, men fick lite småsaker att tänka extra på.
☀️ Jag och sonen har varit på terminens utvecklingssamtal och just där och då insåg att han inte är så liten! Min minsting, som växer flera centimeter i veckan (det känns i alla fall så!), som har fått mörk röst och drömmer om att fylla moppe är ingen tanig lillebror längre. Det är bara att inse att jag inte riktigt hänger med i svängarna...
☀️ Nu går årets Blossa-glögg att beställa på Systembolaget och det har jag självklart gjort! Den är smaksatt med bland annat Limoncello och flaskan är riktigt läcker:
(null)

☀️ Idag, söndag, är det höstdagjämning. Det betyder att natt och dag är nästan lika långa över hela jordytan. Nu är det en förenklad beskrivning, vill du veta mer detaljerat kan du läsa här
☀️ Blommorna från förra veckans utflykt står än och vaktas här av Lexi: 
  (null)


#1 - Lene

Vilken vecka du har haft. Och så skönt att det vänt för dig med ryggen. Så glad jag blir för din skull när jag läser det.
Jag håller verkligen med dig om att det är en häftig flaska på årets Blossa Glögg. Det låter faktiskt gott också. Kanske, kanske att man skulle testa den i år.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Hoppas glöggen kommer den här veckan, då kan du få en recension innan du beställer/köper själv!!
Annapannapuff