Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Bohemian Rhapsody

Publicerad 2019-04-12 13:00:43 i allmänt,

(null)

Nu har jag äntligen sett filmen, Bohemian Rhapsody! Jag älskar Queen och har därför varit lite nervös inför att se filmen, men den är helt makalöst bra! Vilka skådespelarinsatser! Personligen anser jag att Freddie Mercury hade en av de bästa rösterna genom tiderna, men han var nog inte så lätt att samarbeta med alla gånger... Nu spelas i princip bara Queen i mina lurar, jag är rätt lättpåverkad:). 

Mina Queen-favoriter: 
Somebody to love
The show must go on
Bohemian Rhapsody
We are the champions 
Don’t stop me now
Radio Ga Ga
Love of my life
(Soundtracket till filmen finns här)
Jag kan inte rangordna dem, men Somebody to love är nog favoriten. Och Bohemian Rhapsody är ju en otroligt härlig flirt mellan pop, rock och opera! 

Bonus: OS-låten Barcelona som Freddie Mercury skrev och sedan spelade in tillsammans med operastjärnan Montserrat Caballe. Tyvärr kunde de inte framföra den som planerat på invigningen av sommar-OS 1992, eftersom Freddie dog i november 1991:(. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela