Annapannapuff

FRIENDS (VÄNNER)
Jag har hittat ett perfekt tidsfördriv när tankarna blir mörka och nätterna långa, den gamla TV-serien Friends/Vänner! Jag har antagligen sett de flesta avsnitten någon gång, men det var ju ett tag sedan. Varje avsnitt är föredömligt kort (20-24 min), kräver inte mycket koncentration, det är lätt att hänga med i handlingen även om du sovit dig igenom större delen av ett avsnitt:). Jag tittar oftast ensam, men det riktigt roliga är att både min man och min dotter ibland fastnar med mig framför TV:n. 
(null)

🌸 VÄNNER gick i 10 år, 10 säsonger, mellan åren 1994-2004
🌸 Det finns 236 avsnitt och ordet friends sägs i alla.
🌸 Courtney Cox skulle först ha spelar Rachel, men ville (och fick) byta roll för att hon tyckte karaktären var för mesig.
🌸 Alla huvudkaraktärerna har någon gång kysst varandra, förutom Monica och Phoebe.
🌸 Ellen DeGeneres blev erbjuden rollen som Phoebe, men tackade nej. 
🌸 Det var först meningen att R.E.M:s "Shiny Happy People" skulle bli seriens ledmotiv, istället blev det "I’ll be there for you" med The Rembrandts.
🌸 Bland gästskådespelarna märks Brad Pitt, George Clooney, Kathleen Turner, Bruce Willis,  Richard Branson, Julia Roberts och Reese Witherspoon.

#1 - Angelica Wåhlin

Älskar den serien!

Svar: Eller hur, den är ju jättemysig!
Annapannapuff

#2 - Lene

Jag kan villigt erkänna att jag inte sett många avsnitt av "Friends". Jag har nog aldrig fastnat för den serien tror jag. Men å andra sidan tror jag inte heller att jag gett den någon chans. Nåja, så blir det ibland.
Ha en fin dag
Kramar
Lene

Svar: Ge den en chans till om du behöver en TV-serie att se! Den är riktigt mysig!
Kram
Annapannapuff