Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

FRIENDS (VÄNNER)

Publicerad 2019-04-23 09:00:55 i allmänt,

Jag har hittat ett perfekt tidsfördriv när tankarna blir mörka och nätterna långa, den gamla TV-serien Friends/Vänner! Jag har antagligen sett de flesta avsnitten någon gång, men det var ju ett tag sedan. Varje avsnitt är föredömligt kort (20-24 min), kräver inte mycket koncentration, det är lätt att hänga med i handlingen även om du sovit dig igenom större delen av ett avsnitt:). Jag tittar oftast ensam, men det riktigt roliga är att både min man och min dotter ibland fastnar med mig framför TV:n. 
(null)

🌸 VÄNNER gick i 10 år, 10 säsonger, mellan åren 1994-2004
🌸 Det finns 236 avsnitt och ordet friends sägs i alla.
🌸 Courtney Cox skulle först ha spelar Rachel, men ville (och fick) byta roll för att hon tyckte karaktären var för mesig.
🌸 Alla huvudkaraktärerna har någon gång kysst varandra, förutom Monica och Phoebe.
🌸 Ellen DeGeneres blev erbjuden rollen som Phoebe, men tackade nej. 
🌸 Det var först meningen att R.E.M:s "Shiny Happy People" skulle bli seriens ledmotiv, istället blev det "I’ll be there for you" med The Rembrandts.
🌸 Bland gästskådespelarna märks Brad Pitt, George Clooney, Kathleen Turner, Bruce Willis,  Richard Branson, Julia Roberts och Reese Witherspoon.

Kommentarer

Postat av: Angelica Wåhlin

Publicerad 2019-04-23 13:54:50

Älskar den serien!

Svar: Eller hur, den är ju jättemysig!
Annapannapuff

Postat av: Lene

Publicerad 2019-04-24 07:12:38

Jag kan villigt erkänna att jag inte sett många avsnitt av "Friends". Jag har nog aldrig fastnat för den serien tror jag. Men å andra sidan tror jag inte heller att jag gett den någon chans. Nåja, så blir det ibland.
Ha en fin dag
Kramar
Lene

Svar: Ge den en chans till om du behöver en TV-serie att se! Den är riktigt mysig!
Kram
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela