Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Genrep

Publicerad 2019-04-10 19:00:35 i allmänt,

Med 15 dagar kvar till operation var det idag dags för ett genrep. Under några timmar på sjukhuset skulle jag få göra en röntgen, träffa narkosläkare och ta blodprover.
(null)

Allt gick otroligt smidigt och på drygt en timme var jag klar! Tur att maken var med och kunde köra därifrån, jag var lite mör efter röntgen. Det var vanlig slätröntgen som gjordes, men förutom bilder av ländryggen framifrån och från sidan ville de också ta bilder där jag lutade mig kraftigt framåt och bakåt. Inte så lätt med diskbråck!  Framåtböjningen gick bra, men bakåtböjningen triggade en av nerverna i vänsterbenet, så nu haltar jag värre än på länge. Narkosläkaren informerade mig om hur sövningen går till och frågade hur jag mått efter sövning tidigare. Operationskoordinatorn är den som håller i alla trådar, hon dubbelkollade så att jag har all information och är medveten om alla förberedelser.
Besöket kändes bra, alla jag träffade var proffsiga och trevliga, en fantastiskt bra kombination inom vården:)! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela