Annapannapuff

Glossybox april 2019, Modern Day Beauty
"Väck vårkänslorna till liv! Det är dags att uppdatera produkterna i badrumsskåpet. I din box hittar du ett kit med moderna beautyfavoriter som tar din rutin från vinter till vår. Starta med en riktig vårdstädning av huden och avsluta med en ögonbrynsgel som pricken över i:et."
(null)

I min box fanns: 
❤️ Facial Micro Luffa Foaming Gel från -417. Skummande gel som rengör, exfolierar och tar bort smink. Innehåller aktiva ingredienser från Döda Havet och micropeelingkorn från luffabönor. 
❤️ Fill + Tame Brow Gel från Beautaniq Beauty. Vegansk produkt som innehåller aloe vera. Formar, tämjer och fyller ögonbrynen med en transparent formula. Inget för mig, mina ögonbryn är tämjda:).
❤️ Tandkräm från Colgate. Allt-i-ett-tandkräm som ska göra tänderna vitare, bekämpa bakterier, skydda mot ilningar och neutralisera dålig andedräkt. Lite trist med en tandkräm, men visst går den åt. 
❤️ Silver schampoo från Schwarzkopf Live. Spännande, jag har hört mycket gott om det här silverschampot! Nu gäller det att hålla hårt i tuben, både dottern och ena systersonen vill gärna prova! 
❤️ Deo 48 h från LdB. Doften heter Citrus essence föll inte alls mig i smaken, den luktar mer som en sliskig drink än som en fräsch deodorant.  

Gäsp, inget vidare spännande box, jag längtar redan till nästa!