Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Hjälpmedel

Publicerad 2019-04-15 20:00:24 i allmänt,

Jag bockar av fler saker på min inför-operationslista, bland annat har jag varit på Apoteket och införskaffat den fantastiska tvättlösningen Descutan. Den ska jag tvätta mig med kvällen innan operation och på operationsdagens morgon. Den luktar svagt av sprit och gör kroppen väldigt ren (och torr!). Som schampo är den inte heller någon höjdare. Redan efter den första tvätten så är all användning av balsam, smycken, smink, deodorant och all form av lotion/hudkräm strikt förbjudna....
(null)

Sen kom min käre man hem med en present idag, "kanske inte den mest romantiska", som han själv uttryckte det:
(null)
(null)

En griptång. Till mig. Jippi. Men jag har faktiskt önskat mig en! Jag tappar en hel del saker om dagarna och just nu så ropar jag på någon annan eller låter dem ligga. Med den här mackapären kan jag själv plocka upp min egen röra:), både nu och efter operationen! 
Chili tyckte den var spännande: 
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela