Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 14 2019

Publicerad 2019-04-07 22:00:29 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ I måndags var det 1:a april och jag roade mig kungligt med att leta aprilskämt i tidningar och runtom på nätet och hittade en hel del roligt
☀️ Våren är här på allvar och som de alla flesta så har jag den här veckan frusit på morgonen och svettats på eftermiddagen, det hör liksom till:)! 
☀️ Flera vårtecken är säkrade, vår bilen har fått sommardäck och vi har druckit kaffe utomhus. 
(null)

☀️ Jag har fått operationstid! Sedan det beslutades om operation, den 29/11 2018, så har jag levt som i ett vacuum och NU ÄNTLIIGEN har jag fått ett datum. Operationen är inplanerad till den 25/4. 
☀️ I torsdags var jag tillbaka hos tandläkaren och lagade ett hål och några mindre skador på tidigare lagningar. Visdomstanden får däremot sitta kvar ett tag till, pga infektionsrisken så vill kirurgen att jag avvaktar med att dra ut den till efter ryggoperationen och jag kommer då ges antibiotikaprofylax, för säkerhets skull. Min tandläkare är snäll, pedagogisk och noggrann, men det är vansinnigt dyrt och otroligt obehagligt att vara där, jag blir helt darrig efteråt! 
☀️ I lördags gjorde min dotter högskoleprovet för första gången. Min favoritdel har alltid varit orddelen och jag blir vansinnigt besviken på mig själv om jag inte har alla rätt. I år fanns bland annat orden habil, polyglott, solidaritet och grift med, har du koll på vad de betyder? Här finns alla orden (och de rätta svaren) .
☀️ Jag har plockat fram det lilla påskpynt jag har och ska skaffa lite björkris att fästa några färgglada ägg i. Fjädrar är nog dessvärre uteslutet, katterna blir som galna och går bärsärkargång för att få tag i dem. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela