Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 15 2019

Publicerad 2019-04-14 22:00:34 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Jag har haft min sista hela arbetsvecka på ett bra tag. 
☀️ I onsdag var jag hos Stockholm Spine Center för lite preoperativa förberedelser. Jag fick göra en röntgen, ta blodprover och träffa narkosläkare. 
☀️ 11 dagar kvar till operation.
☀️ Jag har tagit in påskris, pyntat det med glittriga minipåskägg och ställt det så högt upp och oåtkomligt som möjligt för katterna. I helgen försökte jag få till lite påskpyssel, genom att duka fram vita äggkoppar och porslinspennor, men hittills är bara 2 av 6 äggkoppar målade...
(null)
Naturligt påskpynt, inte mitt:). 

☀️ Rosépremiär! Första flaskan rosevin, för säsongen, är inköpt och avnjuten. 
☀️ Det är mycket prat om körkort här hemma, en skaffar för bil och en för moped klass 1. 
☀️ Veckan innan lov är tuff för skolungdomar, både för mina egna här hemma och för de jag träffar på jobbet. Nu har vi firat att påsklovet börjat, hett efterlängtat! 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-04-15 18:59:11

Det låter som din vecka är lite busy den också. Förlåt att jag inte varit här inne på ett tag. Glömmer ibland gå in nu när jag inte får upp sig varje gång du postar ett inlägg. Ha en fin kväll
Kramar
Lene

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela