Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

En jävla dag

Publicerad 2019-08-14 21:00:45 i allmänt,

(null)

Jag vaknade med huvudvärk i morse, sällsynt och kanske inte bästa starten på en arbetsdag. Gymnasieskolan där jag jobbar onsdagar och torsdagar har precis flyttat och eftersom bara halva ytan blev färdigrenoverad i tid, så fungerar inte riktigt allt som det ska där. Jag har ett tillfälligt rum, längst ner i källaren, där dörren (?) inte var på plats än när jag gick hem förra veckan och inte fanns det något fungerande nätverk heller. 

Trots allt gick jag till jobbet med lätta steg och hade utarbetar en plan för dagen. När jag kom fram hade jag faktiskt fått en dörr, hurra! Någon timme senare hade jag ett ärende upp till mina kollegor och förrådet 5 trappor ovanför mig och gick ut ur mitt rum, stängde dörren - som gick i lås! Och min nyckel passade inte!? Jag åkte upp till mina kollegor och bad min närmaste chef om hjälp, men efter flera telefonsamtal och en del letande visade det sig att varken receptionisten eller vaktmästaren hade nyckel till just min dörr. Hantverkarna som hade satt upp dörren gick inte att nå, så rektorn fick fatta beslut om att ringa efter en låssmed. Huvudvärken dunkade, jag ville bara gå hem men inne på mitt låsta rum fanns förutom sekretessbelagda papper som bara jag får ta del av också min mobil och min handväska:(. Inte hade jag ätit lunch heller, jag trodde ju problemet skulle lösas snabbt och sen skulle jag äta hemma eller på vägen hem. 

(null)

4,5 timmar senare kom jag så in på mitt rum igen, kunde plocka undan efter mig och äntligen åka hem! Jag vilade, huvudvärken bleknade sakta bort och efter en mysig tacomiddsg känns allt helt ok igen😊. 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-08-15 15:57:25

Men vännen då. Vilken dag. Förlåt men jag kunde inte låta bli att småle och skratta lite när jag läste det. Alla jävligheters jävlighet liksom. Vad är oddsen?! Hoppas du får en fin kväll. Kramar Lene

Svar: Helt ok att skratta år mig:), det gör jag själv idag! Idag är en bra mycket bättre dag!
Kram
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela