Annapannapuff

En tripp norrut
I helgen besökte vi ett kombinerat café och handelsträdgård med egen ekologisk odling och självplock, Växtplats Nybyn strax söder om Norrtälje, för att fika och plocka blommor. 

(null)
(null)
Det var regn i luften, så vi satte oss i växthuset, där det finns en utställning av pelargoner att vila ögonen på. Nybyn är en idyll värd att besöka, men tyvärr börjar priserna påminna om dem i Stockholm:(. Det är ett jättemysig ställe, men 130kr för fika för två personer är lite saftigt. Dock är deras päron/pekanpajen riktigt god!
Självplocket var också en liten besvikelse, vi var för tidigt ute i år. Varsin bukett fick vi ihop, med nöd och näppe, jag som utan problem brukar plocka 4-5 stycken. Även här hade priserna höjts rejält. Jag plockade lite ogräs bland de ännu inte klara solrosorna, blåklint! 
(null)
(null)

Sen kom regnet. Vi var rätt blöta när vi satte oss i bilen, tur att det finns rygg- och rumpvärme att torka kläder med:)! Sen åkte vi in till Norrtälje, strosade genom stan och åt mat på det gamla ångfartyget S/S Norrtelje. 
(null)
(null)
(null)
(null)
Helt klart den mysigaste söndagen på länge😊!