Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

New York - here we come!

Publicerad 2019-08-02 20:00:41 i resor,

I januari fyllde min dotter 18 år och jag funderade en hel del på den perfekta presenten, rolig, speciell och gärna bestående på något sätt. Jag kom fram till att jag ville ge henne en resa, tillsammans med mig, ett minne för livet! Resmålet var självklart, så av mig (och närmaste familjen) fick hon en resa till New York. Hon har varit där flera gånger och ÄLSKAR staden och det första gången hon och jag reser någonstans på tu man hand. Eftersom vi båda har besökt staden tidigare så det blir ett minimum av sightseeing, här kommer shopping stå i fokus, ett gemensamt intresse:). På grund av min rygg fick hon ett presentkort, vi kom överens om att boka resan så snart efter operationen som möjligt, när vi verkligen visste att jag skulle klara några dagars intensivt promenerande på Manhattan. En av de sista dagarna i Spanien gjorde vi slag i saken och nu är resan beställd! 
(null)
I början av oktober bär det av, då åker vi två till New York! Shopping, shopping, shopping och så lite god mat står på schemat, can’t wait! 


Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-08-02 22:04:33

Åhh gud vad roligt. Men var rädd om dig vännen. Ha en fin kväll. Kramar Lene

Svar: Det är ju ett bra tag kvar, men jag älskar att planerar resor - det är halva resan:)!
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela