Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Vardag för vissa

Publicerad 2019-08-07 09:00:48 i allmänt,

I måndags började vardagen för mig och maken, efter 5 magiska veckor ledigt. Jag vet inte när jag var ledig så många veckor i sträck, det var nog när barnen var små och jag var föräldraledig. De senare 9 somrarna har jag haft delad vårdnad om barnen och därmed varit ledig  de veckorna som barnen har varit hos mig. Det har inneburit att jag jobbat och haft semester om vartannat och jag tycker det har fungerat bra. I år kändes det som om jag behövde en ordentlig, sammanhängande ledighet, våren var tuff. Barnen är stora och inte beroende av att jag servar längre, de kan utan problem vara lediga utan att jag är det. 

Så, jag jobbar, medan sonen hänger med kompisar och åker moppe hela dagarna. Han har sommarlov i två veckor till. Vi äter middag tillsammans, men i övrigt har vi rätt olika dygnsrytm:). 

Dottern är i Kroatien och seglar med några vänner, bilderna hon skickar gör mig hur avundsjuk som helst! 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela