Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 31 2019

Publicerad 2019-08-04 22:00:26 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ När veckan började var vi i Småland och njöt av några otroligt varma dagar (sommarens sista?), med sol, bad, ostkaka och grillat. 
☀️ I tisdags vände vi tillbaka mot Stockholm och ÄNTLIGEN var jag i samma land och stad som barnen igen! 
☀️ Vi har varit hos min kära syster och ätit middag. Vi har väntat länge på att få skåla i och för hennes nyrenoverade och galet snygga badrum och sedan pratade vi enkelt bort en hel kväll med sällskap av grillade fiskpaket och bubbel. 
☀️ Jag har hjälpt dottern att packa inför hennes nästa äventyr, segling i Kroatien med några kompisar. Den största utmaningen har helt klart varit att få plats i ett handbagage (8 kg), mer får de inte ta med sig på båten. Att segla i Kroatien låter annars som en drömsemester i mina öron. 
☀️ Innan hon reste till Kroatien klarade dottern teoriprovet, ett steg närmare körkort! 
(null)

☀️ Jag har gått 8 kilometer! Det känns smått magiskt att gå på vägar och stigar jag inte gått på, under närmare nästan 2 års tid! Visst var jag lite  trött och sliten efteråt, framför allt värkte axlarna (vi går med stavar), men det känns allra mest bara  bra. 
☀️ Det blev inget Pride-besök för mig i år, men naglarna håller än: 
(null)

☀️ Vi avslutade semestern med bio, Spider-Man: Far from home. Inte mitt förstahandsval (15-åringen valde), men mycket action! 


Kommentarer

Postat av: Min Lilla Kokvrå

Publicerad 2019-08-05 05:53:31

Jag har följt dig här på bloggen under semestern och sett hur underbart ni har haft det i Spanien.
Och resan till New York med dottern! Wow, säger jag bara :)
Men jag har inte kunnat kommentera pga av någon inloggning jag inte begriper mig på :(
Men nu verkar det fungera som vanligt igen :) Så då passar jag på och önskar dig en lugn start på jobbet idag och gratulerar till att din rehabilitering verkar ha gått så bra. Tror det till stor del kan bero på att du är ihärdig och målmedveten :) Kram Birgitta

Svar: Tack! För uppmuntran och för att du följer❤️! Vad skumt att det inte går att kommentera, det hade jag ingen aning om.
Kram
Annapannapuff

Postat av: Floweroffame

Publicerad 2019-08-05 12:37:36

Härligt att du kan gå så långt nu. Fräcka naglar. Ha en härlig dag Kram Pernilla

Svar: Tack❤️! Kram
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela