Annapannapuff

Veckan som gått, v 32 2019
☀️ Första arbetsveckan efter semestern var tufff! Jag fuskade till och med lite och sov middag efter jobbet både en och två dagar, men jag överlevde:). Framför allt var det mycket jobbigare fysiskt än vad jag hade trott, både ryggen och vänsterfoten var helt slut när jag tog helg i torsdags kväll. 
☀️ I onsdags var första dagen på höstterminen på den av mina gymnasieskolor som flyttat under sommaren. Tyvärr har inte allt gått enligt plan och ett våningsplan är inte inflyttningsklart än. Det här innebär att mitt nya rum är tillfälligt, där sitter jag fram till höstlovet. Det känns rätt bra att det är tillfälligt, rummet har inga fönster och ligger längst ner i källaren...
☀️ Nu i helgen flyttar F, min äldste systerson, han ska plugga biologi i Linköping de närmste åren. Linköping är visserligen bara 2 timmar bort, men jag kommer sakna vårt vardagshäng:(. Utan honom hade min sjukskrivning i våras varit otroligt mycket tuffare och tristare, han var verkligen världens bästa sällskap❤️. 
☀️ Här hemma har vardagen börjat för mig och maken, medan dottern seglar vidare i Kroatien och min kära syster är med en vän i vår lägenhet i Nerja. Det är naturligtvis helt ok, men måste de envisas med att skicka underbara bilder? Det är tufft nog som det är!!
(null)
Vattenfall i Kroatien.
☀️ I fredags kväll var vi på IKEA och passade på att äta middag där. 
☀️ Det blev ingen segling för oss i helgen, men det var lika bra det, prognosen som varnade för regn och åska verkar ha slagit in.
☀️ I söndags tog vi en bilpromenad norrut för att plocka blommor på Växtplats Nybyn och besöka Norrtälje. Såna små utflykter gör att vardagen känns mer avlägsen och rekommenderas verkligen för att förlänga sommaren! 
(null)

☀️ Jag avslutar helgen med att packa. I morgon ska jag iväg på planeringsdagar med en övernattning med min ena gymnasieskola, spännande!