Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 33 2018

Publicerad 2019-08-18 23:30:36 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Andra arbetsveckan efter semestern avklarad - and I"m still standing! 
☀️ Måndag och tisdag tillbringade jag på en konferensanläggning utanför Västerås, där jag teamade ihop mig med kollegor, planerade kommande läsår och föste kor.
(null)

☀️ Onsdag var verkligen en dag utan dess like... Den avslutades dock i dur, tacomiddag med barnen❤️.
☀️ I torsdags kom så äntligen de första eleverna tillbaka efter sommaren! En skola är så mycket mer med elever än utan. 
☀️ Jag var och fikade hos min fd kollega L, som precis flyttat. Vi har alltid så trevligt och så otroligt mycket att prata om och vi funkar verkligen lika bra ihop på jobbet som privat och till vardags som till fest. 
☀️ Fredag var hett efterlängtad, jag var helt slut! Jag var och fick ny färg på naglarna (lite sorgligt att se Pride-naglarna försvinna, dock): 
(null)

☀️ Helgen har gått fort och innehållit precis lagom av allt, Vi har njutit av sovmorgon, ätit långfrukost med nybakade frallor, gått på långpromenad, lagat god matövningskört, druckit bubbel och haft lite gäster. Nystädat och nyböddat har vi också, så ljuvligt (även om känslan inte varar för enligt, dessvärre). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela