Annapannapuff

Veckan som gått, v 34 2019
☀️ Tredje arbetsveckan eter semester och sjukskrivning avklarad och jag är fortfarande jättetrött på eftermiddagar och kvällar. Nu får det dock var slut på smekmånaden, så jag har börjat träna några gånger i veckan, promenader med stavar eller crosstrainer.
☀️ Dottern har tagit körkort! Shit, vad nervös jag var, trots att jag vet att hon är lugn och trygg som förare. Och tänk, jag har lärt någon köra bil! Från scratch! I mars 2020 är det dags för sonen att börja övningsköra, jag längtar! 
☀️ Jag har lagat paella för första gången! Det är verkligen konstigt att det dröjt så länge eftersom hela familjen älskar det. Lite pyssligt var det, men helt klart värt det, den blev fantastiskt god! 
(null)

☀️ Äntligen - alla skolor har börjat igen! Dels blir det lugnare på kvällarna här hemma, när alla ska upp på morgonen och dels är mitt jobb som skolsköterska bra mycket roligare med elever på plats.
☀️ Vi har ätit kräftor! Att kalla det kräftskiva är väl att ta i, men mycket sörplande blev det:). Jag kokade fond på skålen efteråt, så nu kan jag göra flera omgångar skaldjursrisotto.
☀️ Jag och maken har kollat vädret varje dag i veckan och drömt om segling i helgen. Det blev en riktig fullträff med sol OCH vind! Vi har seglat och min rygg har klarat det jättebra! Det var så mysigt att det kändes riktigt vemodigt att gå tillbaka till bryggan igår eftermiddag. 
(null)


#1 - Bland Kastruller och vinglas

Rutiner är skönt!! Semester i alla sin ära, men när man väl börjat jobba igen och får lite mer struktur på livet är det rätt skönt. Då kan man istället börja längta tills nästa ledighet.
Paella...såg gott ut och risotto i alla former älskar jag. Kräftskiva ett fick vi tacka nej till, kräftskiva nummer två blev en grillkväll..så nu längtar jag efter kräftskiva nummer tre i slutet av September. Tur jag sörpla kräftor i Bohuslän i somras i alla fall.
Ser mysigt ut med seglingen
Kram Kajsa

Svar: Ja, det var en härlig och innehållsrik vecka!
Kram
Annapannapuff