Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 35 2019

Publicerad 2019-09-01 22:30:35 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Jag har varit på skolskötersketräff och träffat kollegor, alltid lika inspirerande.
☀️ Måndagen den 2/9 börjar en ny upplaga av Akademibokhandelns Låna & Läs. I veckan passade jag på att byta ut min senast lånade bok mot en annan, sista boken för säsongen får jag nämligen behålla. Jag valde Vit Krysantemum av Mary Lynn Brache.
☀️ Jag har fått ihop 5 träningspass den här veckan och det är jag jättenöjd med! Äntligen finns det lite ork kvar efter jobbet:).  
☀️ Nu har jag äntligen fått kallelse till återbesök på ryggkliniken och min opererande läkare! Förutom läkarbesök så ska en röntgen göras, för att se att de inopererade diskarna sitter som de ska. Jag har en del frågor, så det känns bra att få komma tillbaka. Och bättre sent än aldrig, besöket som skulle ske 3 månader efter operationen blir nu av efter närmare 5 månader pga sommar och semester.
☀️ Tänk att vi i morse, den 1:a september, gick för att bada efter frukost! Det var 27 grader i luften och en bra bit över 20 i insjön. 
☀️ Söndagen fortsatte med kalas för min fina brorsdotter, som fyllde 12 år i veckan. 
(null)

☀️ Vi åkte sen hem via Linköping, där vi hade en date på Max med min äldsta systersonen F. Han flyttade dit för några veckor sedan, för att plugga biologi. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela