Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Annapannapuff ❤️ Tiffany & Co

Publicerad 2019-12-04 08:00:12 i skönhet,

(null)
"Tiffany & Co. grundades i New York år 1837, och är idag världens mest berömda smyckeshus. Nu lanserar Tiffany & Co. sin signaturdoft, i en flaska formad som en diamant i den klassiska blå Tiffany-boxen. Doften är en gnistrande komposition av blommig mysk, en modern tolkning av traditionella haute couture parfymer. Doften öppnar upp med vibrerande noter av mandarinblad, som sedan bjuder in till hjärtat i doften; Irisblomman, som ger doften sin feminina styrka och glöd. Patchouli kombinerat med mysk omsveper till sist huden och ger en sensuell, oväntad och tidslös känsla, precis som Tiffany & Co. juveler." (Källa: Kicks.se

När vi skulle hem från London strosade jag runt i taxfree-butiken. Tack vare en supertrevlig försäljare testade jag några parfymer och hittade en som jag föll för på stört, jag blev bara SÅ kär i Tiffany & Co:s signaturdoft. När jag provade den på insidan av handleden den luktade ännu bättre, a match made in heaven❤️. Jag går sällan in i Tiffany-butiker, även om de lockar. De har otroligt fina smycken, men priserna är smått galna. Eller vad sägs om deras  julkalender? Den blir din för ca 1 miljon kronor. 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela