Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Chili ❤️ julen

Publicerad 2019-12-20 11:00:48 i jul, katt,

(null)
Chili är mycket av allt, ofta mest. Han väger dryga 7 kilo men leker (eller snarare röjer) som en kattunge. Först funderade jag på om det är så att han inte gillar julen, men kom fram till att det nog är precis tvärtom! 
Här hjälper han mig att slå in julklappar: 
(null)

Just nu är vi lite oense om julgranens funktion, är den en gigantisk kattleksak eller inte? Första dagarna höll han sig på lite avstånd och välte den bara en gång, mer eller mindre av misstag. Nu ser han den som privat egendom. 

(null)
I år åkte plastggranen fram eftersom vi åker bort redan på annandagen. Den är tåligare, men mindre stabil, eventuellt ska en lösning där den fästs i taket fixas av maken. Än så länge är det bara lampor, glitter och några polkagriskäppar i den, planen är att den ska kläs i helgen. Eller? I morse klättrade Chili i den, i jakt på polkagriskäppar, så den välte igen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela