Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Frozen 2

Publicerad 2019-12-26 11:00:48 i allmänt, jul,

(null)

Det har gått 6 år sedan första filmen kom och vi fick lära känna Elsa, Anna, Olaf, Christoff och Sven. Jag var väldigt sugen på att se del 2 i London när vi var där första helgen i december, där hade den nämligen premiär redan i mitten av november. Igår hade den så äntligen Sverige-premiär och vi var ett stort gäng som var supertaggade!

Vilken uppföljare! Det här är ett minst lika spännande äventyr som första filmen och en riktig power-låt ingår: Into the unknown, som finns i två versioner, antagligen med Idina Menzel (Elsa i filmen) eller med gruppen Panic! at the disco. Storyn är riktigt bra och återigen är det systrarnas kärlek till varandra som står i centrum. Efter filmen var jag ordentligt tårögd, det var dels ett bra slut och dels ville jag inte riktigt att det skulle ta slut:(. En riktigt bra film, men se till att se den med engelskt tal och svensk text för att få höra originalrösterna! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela