Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Glossybox adventskalender, lucka 1-6

Publicerad 2019-12-06 13:00:22 i skönhet,

Det är verkligen en fröjd att öppna ett litet, sött paket varje morgon! Kalendern står centralt placerad, ovanpå pianot och pryder verkligen sin plats. Nytt för i år är att i häftet som följer med och beskriver produkterna, finns webbadresser där de kan köpas och ett ungefärligt pris. Priset är tyvärr inte angivet i svenska kronor:(, det får man räkna ut själv. 
(null)

❤️ Lucka 6. I dagens lucka fanns Uni-Brow från Winky Lux. Den här vackra pennan har en otroligt praktisk spets, som gör det lätt att naturligt fylla i ögonbrynen. Ju mer du trycker, desto mer färg blir det. I andra änden finns en ögonbrynsborste. Den är verkligen lätt att använda och ger ett naturligt resultat, helt enkelt en toppenprodukt! 

(null)

❤️ Lucka 1. Här i fanns anledningen till att jag köpte kalendern:)! Roller Liner är en eyeliner från Benefit Cosmetics. Benefit är hovleverantör här hemma och deras maskara Roller Lash Mascara kan jag inte leva utan. Det ska bli fantastiskt kul att få testa den här systerprodukten, mina förväntningar är skyhöga! 
❤️ Lucka 2. Ultimate Protect & Renew Serum från Swell. Här var det tur att jag läste på tuben innan användning, det är nämligen ett serum för håret, inte för ansiktet. Serumet ska används på handdukstorrt här och fungerar även som värmeskydd. Jag fick väl igen wow-känsla direkt, men det gjorde sitt jobb, tyngde absolut inte ner håret och doftade väldigt diskret. Fortsättning följer, jag måste testa produkten fler gånger. 
❤️ Lucka 3. Sheetmask från Tonymoly, ett nytt märke för mig. Masken ska återfukta med hjälp av risextrakt och rengöras av hyaluronsyra. 
❤️ Lucka 4. Staycation highlighter från The Beauty Crop. Färgen heter Menorca och är ljust beige. En riktigt fin highlighter som man får kämpa med, den ger inte ifrån sig mycket färg och glitter på en gång. Förpackningen är grymt svår att öppna, så det här är ingenting för den med lite tålamod:). 
❤️ Lucka 5. Tvättsvamp från Daily Concepts. Svampen innehåller tvål gjord på kol (?) och exfolierar, rengör och detoxar. Det här känns inte som något för mig, men dottern blev jätteglad! 

Det var de första 6 luckorna, jag är otroligt nyfiken på resterade 18! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela