Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Glossybox adventskalender, lucka 7-11

Publicerad 2019-12-12 15:00:57 i jul, skönhet,

(null)
Är kalendern värd sitt pris (jag betalade 1000 kronor)? I år ska jag verkligen rannnsaka mig själv och innehållet, är det produkter jag skulle köpt? Är de och upplevelsen av att öppna ett paket varje dag, värda så mycket för mig? Nu är jag halvvägs och hittills är jag nöjd med mycket. 
(null)
Här är lucka 7-11:
❤️ Lucka 7. Makeup brush cleanser från Bodyography Professionell Cosmetics. Den här sprayen rengör och desinficerar dina borstar med bland annat apelsinskalsolja, du sprayar direkt på borsten och torkar sedan av den. Jag har testat och det fungerar! Borsten blir ren, i alla fall på ytan. Produkten rengör ju inte på djupet, så ordentliga tvättar kommer att behövas, men jag kommer absolut att använda borsten när jag sminkar mig och behöver byta färg på ögonskugga, till exempel. 
❤️ Lucka 8. Skrubbkräm från Skin-Co Aroma. Använd en gång i veckan för att exfoliera och rengöra huden. Åh, den luktar fantastiskt gott, kokos och något annat sött! 
❤️ Lucka 9Lash extending primer från MannaKadar Beauty. Den ska används under maskaran och göra så sitter den bättre, att den dessutom skulle göra fransarna längre tror jag inte ett ögonblick på. 
❤️ Lucka 10. Guldigt nagellack från Nails Inc. Nagellacket är bra, jag har testat märket tidigare, men färgen "Golden Days Ahead" är tyvärr alltför gul och för tankarna mer åt en gammal sammetskudde, än ett julparty:(. 
❤️ Lucka 11. Makeup-borste nummer 207 från Luxie Inc. Jag älskar Luxies borstar, de har förekommit tidigare i Glossyboxar. De är mjuka, hållbara och vackra. 
❤️  Lucka 12. Ögonkräm från Annemarie Börlind. Det här är ett nytt märke för mig, tydligen är det svenskklingande namnet tyskt, spännande, min gamla trotjänare All about eyes från Clinique är precis slut! Krönen liknar nästan en salva i konsistensen och luktar sjukhus, blä! Men den gjorde huden mjuk, så fortsättning följer. 


Kommentarer

Postat av: Lene

Publicerad 2019-12-16 06:56:16

Det ser bra ut iaf. Jag personligen tycker det är lite mycket pengar för en kalender, men det är liksom kalendern i sig. Priset för innehållet är ju ingenting. 24 produkter för 1000kr?! Not so much. De kostar säkert en del mer totalt om man ska köpa en och en. Heja dig!
Ha en underbar dag vännen.
Kramar
Lene

Svar: Ja, värdet är bra mycket högre än priset, frågan är nu vad kalendern har för värde för mig!
Kram A
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela