Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

London i bilder

Publicerad 2019-12-05 08:00:52 i jul, resor,

London var fantastiskt, men oj vad tiden gick fort! Jag släpade runt på min systemkamera varje dag, men fotograferade mest med mobilen. London, sett ur mina ögon, december 2019:
(null)
Fish & chips, obviously. Just den här var en av de godaste jag ätit! Fast det gröna, mashed peas med mynta i, hade jag kunnat vara utan. 
(null)
Vackraste resväskan någonsin❤️!? FrånTed Baker
(null)
Varför julpynta lite grann, när man kan slå in hela huset, som Cartier
(null)
Pampig entré
(null)
Undrar om de vackra, gamla telefonkioskerna är i bruk? De är i alla fall till glädje för turister, jag såg många som tog selfies med dem i bakgrunden. 
(null)
Jag hamnade i en gammal kyrka i förorten Chiswick. Här säljs julkort från olika organisationer, där det mesta går till välgörenhet. Det fanns SÅ många fina, det var riktigt svårt att välja.
(null)
I England gör man ofta så kallade chocolate logs, som sedan pyntas. Här har ett av mina bonussyskonbarn övat inför en tävling i skolan. Han är 10 år, visst är det imponerande?
(null)
Covent Garden. Lite kallt, men jättevackert pyntat och alltid ett roligt utflyktsmål. Här åt vi lunch under tak med infravärme, det fungerade hur bra som helst! 
(null) 
(null)

Hotellets julgran, som blinkade frenetiskt:
(null) 
(null)
Hur smart? Vi köpte julklappspapper på Debenhams, för att slå in julklappar på plats och pappret är alltså märkt på baksidan, så att man klipper rakt. Det här vill jag ha i Sverige, NU! 
(null)
Afternoon Tea med champagne, på Ladureé inne på Harrods. Lyxigt! 
(null)
En rosa taxi! 
(null)
Resan bästa kan ha varit Starbucks i vår hotellobby:).
(null)
London Eye i kvällssol.

London är ett utmärkt resmål i december, men undvik helgen som börjar med Black Friday, det var verkligen galet mycket folk! Jag besökte en galleria, som heter Westfield (som Mall of Scandinavia också gör nu för tiden!) och det kan verkligen rekommenderas om det är shopping du är ute efter. Dit går det tunnelbana, det är varmt och skönt där inne, utbudet av affärer är otroligt bra och det var nästan folktomt. En bra kombo, eller hur:)? Jag längtar redan tillbaka! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela