Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Spotify 2019

Publicerad 2019-12-05 13:00:34 i allmänt,

(null)
Året lider mot sitt slut, om bara 26 dagar firar vi in det nya året. Musik är en stor del av mitt liv och jag lyssnar extra mycket när jag inte är på topp. 2019 har varit ett extremt jobbigt år och det har blivit mycket Spotify i mina AirPods. 

Mina mest lyssnade låtar 2019
Too late for love - John Lundvik. Jag älskar den fortfarande❤️, tröttnar aldrig. 
Higher love - Kygo & Whitney Houston. Jag har alltid älskar Whitney och att få höra henne i en ny låt har varit magiskt! 
Beautiful people - Ed Sheeran & Khalid. Min favorit av hans samarbeten på det här albumet.
I don’t care - Ed Sheeran & Justin Bieber. Lyssna på texten i början, så fin! 
Tough love - Avicii, Agnes, Vargas & Lagola. Visst önskar jag att Agnes hade fått ta större plats, men låten är bra ändå. 
Sunnanvind - Mares. Min dotter körde de på repeat i våras och då sattes den sig i min hjärna och på min lista. Men visst är den söt?! 
Happy thoughts - Felix Sandman & Benjamin Ingrosso. Jag älskar låten och älskar budskapet, den har varit min kampsång i år! 
Somebody to love - Queen. Jag blev rejält inspirerad av filmen Bohemian Rapsody! 
Without you - Avicii och Sandro Cavazza. Aviciis musik lever kvar. SOS är inte min favorit, jag gillar låtarna med Sandro mest, 
All night long- Lionel Richie & Benjamin Ingrosso. Artisterna gör den ju inte tillsammans, men båda versionerna ligger på min topplista. Originalet är min favorit, men ett riktigt bra försök av Benjamin. 

Mest lyssnade artister
2. Ed Sheeran 
2. Avicii 
3. Queen 

Mest lyssnade genre:
Pop

Min lista i sin helhet. Vissa låtar känner jag inte igen alls, det kan antingen bero på att något av mina barnen tagit min mobil och valt musik eller så är det den passiva listan som Spotify ibland skapar när man inte har fler låtar i kö eller listan tagit slut. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela