Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

SVT:s julkalender 2019

Publicerad 2019-12-20 08:00:18 i jul,

...heter Panik i Tomteverkstan och är skriven och regisserad av Fredde Granberg & Thomas Claesson. I huvudrollerna ser vi Pernilla Wahlgren och Per Andersson, i birollerna finns det massor av kända namn: Christina Schollin, Susanne Reuter, Markoolio, Helge Skoog och Sven Melander för att bara nämna några. 
(null)
Hur är den, då? Först blev jag positivt överraskad. Årets julkalender är julig, Pernilla Wahlgren är ordentligt nedtonad och Per Andersson är tokrolig. Sen börjar det skava... Barnskådespelarna är inget vidare jämfört med många andra år. Skämten håller fruktansvärt låg nivå, från kiss- och bajsskämt till "Kanel? Jag tyckte du sa kamel!?". Storyn är så förutsägbar att man gäspar och tempot segt som kola. Ändå tittar jag troget varje dag, julkalendern är en tradition som berör. Sonen 15 år är helt ointresserad, däremot tittar dottern 18 år med pojkvän, ikapp lite då och då! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela