Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 49 2019

Publicerad 2019-12-08 23:00:42 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Äntligen är december här och det är fullt tillåtet att njuta av julmusik, julpynta och pyssla! 
☀️ Vi följer årets julkalender i SVT och hittills har den faktiskt överträffat mina förväntningar! 
(null)

☀️ Mitt ena jobb bjöd på julbord i veckan och det var riktigt gott med lite julmat. 
☀️ Mitt första pass som telefonrådgivningssjuksköterska för MedHelp gick jättebra, fast det var lite läskigt att vara utan handledare:)! Jag sitter hemma eller på MedHelps kontor och svarar på samtal som kommer in till sjukvårdsrådgivningen i Stockholms län, 1177. Dessutom svarar 1177 på de flesta av länets akutmottagningar. Mitt nya extraknäck är grymt! 
☀️ Jag har lyckats bli förkyld och så har ischiasnerven börjat spöka igen:(. Ischiasnerven stör mest på kvällarna och på natten, men också när jag står eller sitter alltför länge. Båda har hunnit nå botten och sedan vända uppåt, så mina utsikter inför veckan som kommer ser riktigt ljusa ut! 
☀️ Min mamma är på besök i några dagar och det är jätteroligt att få rå om henne❤️.
☀️ Idag bjöd jag (vi) några nära och kära på brunch, med anledning av att jag fyller år i morgon. Vi bjöd bland annat på äggröra, kallskuret, fruktsallad och julgodis och så fanns det te, kaffe och mimosa (bubbel och apelsinjuice) att dricka. Efter maten var det pysseltime för alla som ville. Jag hade köpt Gilles pepparkakshus och alla som ville fick montera och dekorera sitt eget. Resultaten blev rent fantastiska skapelser, som nu står på tork. 
(null)
Kommentarer

Postat av: Christina

Publicerad 2019-12-12 09:26:26

Lycka till med xtraknäcket! Jag jobbade ju på 1177 i ett par år och hade ansvar för RGS i Östergötland :) Utbildning och vidareutveckling tillsammans m alla andra regioner.

Svar: Tack! Jag älskar RGS❤️🙏🏻!
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela