Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 50 2019

Publicerad 2019-12-16 08:00:12 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Det känns som evigheter sedan, men förra veckan började med min födelsedag. Jag har som tradition att vara ledig på min födelsedag, men i år gick inte det och oj vad det då genast kändes mer som en vanlig dag:(. På kvällen åt vi löjromstoast och hummerrisotto och drack champagne till, då kändes det mer som en födelsedag igen:)!  
☀️ Av mina  barnen fick jag ETT kilo löjrom i födelsedagspresent! Helt galet! Nu vet jag att deras pappa alltid köper ett stort parti i december och ofta till ett bra pris, men ändå! Oj, vad vi ska frossa i löjrom framöver!  
☀️ I tisdags åkte mamma hem. Det kändes lite vemodigt att säga hejdå, men vi ses ju igen i jul.  
☀️ Den här veckan har jag  jobbat tre arbetspass utöver mitt vanliga dagjobb. Torsdag, fredag och lördag kväll har jag varit rådgivningssjuksköterska på 1177. Det är verkligen roligt! Och krävande. Och givande! Än så länge jobbar jag bara pass på 2-3 timmar i taget, vilket känns heeelt tillräckligt, jag är ju en rookie! (Som i januari 2020 varit färdig sjuksköterska i 23 år!)
☀️  I lördags "jobbade" vi större delen av dagen åt dotterns dansklubb. De hade sina årliga julavslutningsshower i en sporthall och vi hjälpte till. Avslutningen var magisk, Sigrid Bernson var där och uppträdde och alla barn, de under 12 i alla fall, hoppade runt henne på dansgolvet och skrek till "Patrik Swayze".
☀️ Söndag = vilodag, äntligen. Klockan 22.05 på lördagkvällen tog min arbetsvecka officiellt slut, det firade vi först med champagne och några timmar senare firade vi vidare med frukost på sängen. 
☀️ Vi har börjat planera årets julmat, det ska ju handlas, delas ut sysslor och lagas mat även i år. Jag längtar mest efter vegetarisk Jansson och grönkålssallad på julbordet. Och löjrom, såklart! 
☀️ Julafton är om bara en vecka, drygt! Hjälp! Jag måste hinna njuta mer! Fullt fokus på jul den kommande veckan, alltså! 
Kommentarer

Postat av: birgitmaria

Publicerad 2019-12-16 22:43:11

Hektisk tid just.
Jag tror det blir julbak och matlagning i helgen, hinner inte före.
Annars finns ju allt på affären :-)

Svar: Det är en bra inställning, gör det du vill och orkar, köp resten:)!!
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela