Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 52 2019

Publicerad 2019-12-29 20:00:29 i veckan som gått, veckosammanfattning,

Nu är årets sista vecka snart förbi, i morgon börjar vecka 1. Förra söndagen glömde jag helt bort veckosammanfattningen, enda gången på hela året som det hänt! Jag skyller på att sista veckan på jobbet var rätt intensiv och sen kom helgen full med julpyssel och telefonrådgivningsjobb.  
☀️ I måndags gjorde vi några sista ärenden inne i stan och tittade med ro i kroppen på människor som sprang runt som yra höns. På kvällen åt vi sushi, det kändes helrätt dan före dopparedagen
☀️ Julafton började lugnt och stilla, bara jag, maken och katterna var hemma. Efter frukost kom ena systersonen och vi började duka och förbereda maten tillsammans. Strax innan Kalle Anka kom barnen och vi åt löjromstoast tillsammans framför TV:n. Sen var det julklappsutdelning för oss, innan kvällens gäster började droppa in. Vi gjorde iordning maten tillsammans, åt och drack gott innan vi dukade av och gjorde plats för julklappspel.
☀️ I år blev det julklappspel vid tre tillfällen, rekord! Förra veckan körde vi traditionsenligt julklappspel med min syster och hennes familj, omgång två var på julaftonskvällen och omgång tre blev i fredags med min bror med familj. 
☀️ Juldagen var en trött dag, vi hann nätt och jämnt med en promenad innan var det dags att gå på bio, premiären av Frozen 2. En härlig film, ett riktigt lyckopiller med bra musik. 
☀️ På annandagen begav vi oss söderut för att hälsa på släkten i Småland 
☀️ Igår kom solen på besök! Det blev en kortvarig lycka och kallt var det, flera minusgrader! 
(null)

☀️ På vägen mot Stockholm stannade vi till i Linköping, för att besöka systersonen som pluggar där. Vi bytte en gjutjärnsgryta mot kaffe och bananbröd:). 
☀️ Vi är snart tillbaka i Småland igen, vi lämnade nämligen något väldigt fint där - med flit. Tant Siri ska få hålla min mamma sällskap ett tag❤️
(null)
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela